top of page

 

Cirkels

Een Cirkel is een plek waar we elkaar ontmoeten op een open en respectvolle manier. We gaan zachtmoedig (zacht + moedig) met elkaar in gesprek. Zacht is ook krachtig, moedig is ook mild.

 

We spreken samen over wat goed gaat, wat ons uitdaagt, wat ons blij maakt en wat ons onderuit haalt.

De Cirkel creëert het raakvlak: we bespreken wat ons  raakt, en (h)erkennen de ander in onze gelijk(w)aardigheid.
 

Zo treden we in de voetsporen van onze voorouders: we komen samen om verhalen te vertellen over het leven terwijl we ons leven (her-)maken.

Benieuwd welke Cirkels we organiseren? Neem een kijkje bij Agenda.

 

Ceremonies en Rituelen

Elke belangrijke gebeurtenis in je leven kan je betekenis geven met een ritueel. Een verhuis, verandering van werk, einde of begin relatie, eender welke overgang.  

Wat het leven je ook brengt, ceremonie maken we samen om het leven te vieren. Elke afslag op je pad, elk einde of nieuw begin kan je markeren en verankeren in schoonheid.

Je staat stil bij wat nu is, blikt terug op wat was, en kijkt uit naar wat nog komt. Je geeft ruimte aan je binnenste om mee te deinen met de bewegingen buiten jou, met de veranderingen in je leven.

Benieuwd hoe je jouw ritueel kan vormgeven? Neem contact op met Wendy.

 

Coaching en Yoga


Lichaamsgerichte therapie

elke vrijdag 

Hatha Flow Yoga
elke woensdagavond
2 lesmomenten 19u en 20u15

Inschrijven

bij groepspraktijk In Harmonie

Overstraat 2

3290 Diest
 

Ingrijpende levenservaringen, chronische stress, conflicten of chaos in ons dagelijks leven zorgen ervoor dat ons lichaam uit verbinding gaat. Je hoofd piekert eindeloos, je lichaam komt niet meer tot werkelijke ontspanning. 

In de therapiesessies werken we rond verbinding maken: met jezelf, met je lichaam, met je pijn, met je kracht, met je liefde, met je wortels. Verbinding maken met alles wat het waarmaken van je diepste verlangens in de weg staat, en met alles wat in je zit dat je net dat duwtje in de rug kan geven om je  dromen waar te maken.

Meer info? Neem contact op met Wendy. Of lees even wat ik schreef over lichaamsgerichte therapie.

IMG_8762.jpg

Contact

0478/09.77.26

bottom of page